2012. november 28., szerda

pol

inifini sunka.


...

Más.
Politika, persze.

  A király nyári rezidenciájának  a helytartója szart lopott a szegény juhászembertől.

Na. Csak hogy akik ma is leszarták mi történt valójában Magyarországon, azok is tudják, hogy így megy ez,
 a felcsúti polgi  bizony elküldte az embereit egy helyi állattartóhoz, öcccő fordultak az IFÁval mire kipakolták a négy éve gyűjtött forgatott kezelt birkatrágyáját, mondván a polgié eefogyott. Érted az öreg ott volt, kérte ne vigyék el, az övé. A juhászt napokig nem engedték feljelentést tenni, majd elintézték annyival, nem tudja bizonyítani hogy a szar az övé volt. Einstand paraszt.

Ez ugyanaz a FIDESZ-KDNP, ahol a Ká az a keresztényt, a pedig  Dé mindkét helyen demokratát jelez, szevasztok.

Sebaj, a ne lopj úgyis ószövetségi paracs, azt meg a zsidók írták, le lehet szarni.

Csak nehogy a komolyan vétel a szemet-szemérttel kezdődjön.



Van olyan ismerősöm aki most menekülne az ignoranciába, nem tervez regisztrálni, nem tervez szavazni. De később a felelősségtudat biztosan nagyon bántaná, nekem is szar hogy annyiban hozzájárultam a jelenlegi rendszerhez, hogy legutóbb nem szavaztam, sajnálom. Én ezt most a korteskedéssel próbálom jóvátenni.

Előre is elnézést kérek, de egyre több lesz az ilyen jellegű blogbejegyzésem, annak ellenére hogy az olvasóim nagyja azért tájékozódik rendszeresen azért, de ezek a sztorik nem jutnak el mindenkihez, és nagyon fontos hogy tisztában legyünk mi is van, erről nem szónokol a pap a vasárnapi misén, mikor Vikié imcsizik, ez nem fér be a hírekbe xfaktor józsi mellé, ezeket nem lájkolja a fél haveri kör.




Amúgy ma a kiderült, hogy a buszsofőr is magyar.







Nincsenek megjegyzések: