2011. szeptember 27., kedd

felnőtt csevely

-azon gondolkodtam, hogy ha egy cica ekkora örömet tud okozni, akkor milyen lehet egy gyerek. úgy értem nem hagyunk-e ki valami nagy boldogságot az életünkből?
-biztos jó lehet. úgy értem a saját gyerekünket biztos kedvelnénk.
-aha
-aha
-...
-...
-és neki is lenne egy fáskamrája ahova kicsukhatjuk éjszakára?



-majd megkérdezem azokat az ismerőseimet akiknek mindkettő van

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

roto:

de igen, kihagyjátok.
(ha nincs fáskamra, ott a WC. Az is sötét és hideg. És ha kellően meggyőzőek vagytok, a gyerek el fogja hinni, hogy szörnyek másznak elő a WC-kagylóból)

Névtelen írta...

ha foglalkoztat-gondolkodsz rajta,akkor sajnos benned nem tisztázódott,hogy szeretnél-e,vagy sem,addig még nem válaszoltál a saját kérdésedre igennel vagy nemmel.addig bizonytalan vagy.és aztán jön a sok hülye hozzászóló más faszával a csalánt alapon.te válaszold meg magadnak.és attól kezdve rendben vagy.és nincs kérdés.

Molly Bloom írta...

"jön a sok hülye hozzászóló"

ezek után már nyilván senkinek nem lesz kedve mondani semmit, nem is fogom soha megérteni, hogy ilyeneket minek kell ide írni (szerintem többek között ezért érdemes megszüntetni a kommentelés lehetőségét) - ha lehet kommentelni, akkor nyilván azért, mert a blogírót érdekli a hülye hozzászólók véleménye... amúgy meg az jutott eszembe, hogy ti nem a macskával alszotok? nem tudjátok mit hagytok ki:)

lucita írta...

kérdezd meg a kölköt, neki vannak szülei, meg macskája is. :)

Eliza írta...

Szerintem csak csináljátok, aztán jön és menet közben kialakul, ez a legjobb az egészben.:D

(Te meg ismeretlen moszatagy, ha ismernéd őket legalább annyira amennyire én, és az bőven elég is, akkor azért imádkoznál, hogy létezzen reinkarnáció, feldobd minél előbb a talpad és olyan szülők gyerekeként születhessél újjá, mint Aklü és WM.)

milionv