2009. április 29., szerda

melós

fáradt vagyok, sokat vállaltam az utóbbi időben

megkaptam a Disctrict Coffee Master címet, ami azzal jár, hogy egész Brisztolban az összes sztárbákszot rendszeresen körbe kell járnom, ejnyebejnyézni, meg hurrázni, kitanítani a kávémestereket, ésatöbbi. hangzatos cím, és csillog szépen az önéletrajzban is, de ezentúl semmi pozitív nincsn benne, szabadidőmből pluszpénz nélkül csinálom.
viszont így a nevem céges berkeken belül többször kerül majd szóba, és hosszútávon ez fontos.
karrierista lettem, ehhehh

és azt meséltem, hogy huszonkétezer forintos munkáspólóm van?
van egy olyan kitüntetés, hogy a negyedév dolgozója. természetesen elvittem azt is. két hónappal ezelőttig ezen cím mellé 150 font jutalom is járt, kápéban, vagy vásárlási utalványban, mikor megtudtam, hogy enyém a jutalom, már dörzsöltem a markom. (nagyon drága sportsárkányrepülőt szerettem volna szülinapomra, vagy bicajt) annyira jellemző, hogy pont most vitték le 75-re, meg egy fekete munkáspólóra, aminek a karjára van hímezve a cím, tapsizok és örvendezek, de tényleg, a kollegáim legnagyobb derültségére

amúgy szülinapomra képeslapot szeretnék kapni mindannyiótoktól, budapestlátképeset, (vagy ahol éppen laktok) vagy valami klassz fríkárdosat. régen tökjók voltak.

és mivel nagyon szerettek,és örömet akartok nekem okozni, a címemet is ki tudjátok deríteni, meg minden.
jó mi?

(csak siessetek, hogy beleférjetek a nyolcnaponbelülériünnepelni időszakba)

3 megjegyzés:

kisstm írta...

Áldjon meg tégedet az Úr és őrizzen meg tégedet...

Unknown írta...

Boldog Szülinapot!!! :D

kisstm írta...

Drágám gyógyulj már meg!!!!!!!!