2014. október 23., csütörtök

szájtsziing

múlt hétvégén voltak barátok Magyarországró látogatóban nálunk.

Nagyon szeretjük ha látogatóink vannak és sajnálom hogy ez nem túl gyakori. Ha te ezt a blogot olvasod, akkor nagy esélyed van arra hogy számodra is áll a meghívásunk.

A sráv a képen talén a legeslegrégebbi barátom ehet hogy ismerem vagy 25 éve. Laza a kapcsolatunk, és ahogy ok sem hitték el hogy komolyan gondoljuk a meghívásukat mi is kicsit féltünk hogy három nap összezárva kicsit sok lesz, de nem. Klassz volt:

Brisztol pedig még mindig gyönyörű.A kirándulás legviccesebb része az SS Great Britain volt. Sokszor meséltem már róla tudom és mondtam már hogy mindig van valami új, most az hogy fel lehet mászni az árbocra, majd ki a keresztárbocra.
A srácok fel is mentek, wm annyira cuki volt, őszintén parázott, mégis megcsinálta, és annyira büszke vlt meg izgatott meg boldog, még tanúsítvnyt is kaptak. (igen, fáradt vagyok és lusta, szóval összecsaptam a történetet pedig belerakhattam volna hogy az ESEMÉNY előtt készült össze képen látszik mennyire retteg, például itt ahol aláírják hogy minden felelősség az övék:


és a mutatvány:
1 megjegyzés:

Sheila G. írta...

én ezt most jól magamra vettem;)