2014. március 29., szombat

politika

Na. alant kimérgeskedtem magam, most  elmesélem, nem írtam Brüsszelbe levelet. Ez a választás annyira sok szinten van elcsalva hogy esélytelen itt a demokráciára gondolni is, és a magyarok annyira vakok nemtörődömök és tájékozatlanok hogy a történéseknek a negyede sem jut el hozzájuk, te atyaég.
Ehelyett beletörődtem, és megvettük a jegyeket Londonba, szavazunk ott. Hogy kire, az még mindig nem tudom.

Ez után pedig csak egy okádás jön amivel elkezdtem a blogot, ez csak mérgelődés nem muszáj elolvasni, nem mond újat.

fujj bazmeg kicsinál. kicsinál a békemenet, hogy mennyi hülye van mennyi tufa tájékozatlan elvakult hülye van, kicsinál a sok ostoba buta fogalmatlan pöcs aki a jobbikra akar szavazni, kicsinál az állandó hazudozás mindenhonnan, kicsinálnak a tutyimutyi balfasz baloldaliak is. Továbbá felbasz de iszonyúan, hogy az egyetlen értelmes programmal operáló párt úgy döntött nem csal az aláírásgyűjtésnél, nem is kerültek fel a listára. felbasznak a hülyék, felbasz hogy a lengyel ismerősök hazamennek, a szlovák ismerősök hazamennek, a cseh barátnőm most vett otthon házat, de mi soha soha nem költözhetünk haza mert egyre jobban egyre jobban elszaródik az egész pedig lehetne a legjobb is.
Eszméletlenül felnyomja a a pumpát, hogy nincs olyan egetrengető ocsmány szemétség amit ne venne be az emberek gyomra, ha a kisgyerekeik arcára szarna a viktor, azt is csillogó szemmel végignéznék, de aki máshogy gondolkodik az nem magyar, mocsok eu mocsok buzik, mocsok cigányok, mocsok zsidók vagyunk mi mind akik máshogy merünk gondolokodni, mert mást okolni mindig könnyebb mint szembenézni a középszerűséggel, vagy a szerencsétlenséggel vagy a tehetségtelenséggel vagy a lustasággal. fejj de felbasznak nem csak a magyar politikusok, de az iszonyú ostoba birka tufa magyarok is, hát mi szégyen hogy ennyivel több a hülye már mint a nemhülye?

Nincsenek megjegyzések: