2014. január 24., péntek

sötét

Bàr ùgy  gondolom, közel sem ez a legkarosabb jelensèg, szàmomra jelenleg mègis ez a legfelháborìtòbb. Mármint hogy mègis mi a vèresszarosbüdösjòkurvaanyját keres a Vona Angliàban.
Ennèl becstelenebb hùzást elkèpzelni sem tudok, idejön korteskedni uszítani ès ègetni minket a picsába.
Ez az ország jò. Itt jò èlni. Ès ez azèrt van ìgy mert az ilyen káros gonosz ès szûklátòkörû nèzeteknek egyszerûen nem adnak helyet.
Itt általában nemokè valakit a szìne, származása, vallása, vagy annak alapján megìtèlni hogy hova szereti a nemi szervèt rakni. Itt àltalàban annak alapján formálunk vèlemènyt hogy az adott illetõ mit csinál meg hogyan gondolkodik. (Nyilván senki sem szent, èn sem vagyok az, de azert van különbsèg a tapasztalati rasszizmus meg a vegtelenül sötèt általános xenofòbia között)
 Az, amit a jobbik kèpvisel, civilizált ès tájèkozott társaságban ègõ.
Ès akkor erre ez a cìmeres ökör idejön kampányolni, mit kampányolni, de nemzetközizve, más országokat is belekeverve halandzsázni meg mártìrkodni ANNYIRA FELBASZ. Ìgy ègetni minket megáll az èsz.
Egy vicc. A jobbik azt hiszi hogy az a fèlmilliò fiatal az mind a bankok elõl menekült, igen baszdmeg, a kapitalizmusba te szerencsètlen hülye, te.
Kapitalizmus, tolerancia, multikulti. Ez a titka annak hogy itt jò, három dolog amit a jobbik -többek közt- utál. Mièrt ide jönnènek a szavazòik?
Ès ha már itt tartunk. Az emigráns jobbik szavazò az mi, fábòl vaskarika? Mièrt nem maradt szittyaföldön? Nincs annál gázosabb mintha valaki arra az asztalra szarik amirõl eszik.
Ès buta buta buta. Mert ha a vona fajtaja lenne hatalmon itt is akkor õ nem lehetne itt, nem lehetne biztosìtása melòja megtakarìtása. Azèrt lehet itt mert a jobbik fèle picsapártok kordában vannak tartva.
Az eszem megàll ettõl a fajta hülyesègtõl. Be is fejezem,mindjárt befut a vonatom Cardiffba ahova ma küld trèningre a mocskos multi munkáltatòm.

2 megjegyzés:

Uncle Joe írta...

Bizony hogy így!

Jobb is hogy nem olvasol errefelé... Valamelyik agyhalott pozicióban lévő olyasmit mondott pár napja a síversenyen szereplő egyik magyarról, hogy genetikailag benne van a győzelem...
Tegnap meg kidobták az EU zászlót a parlament ablakán.
Szép új világ...

aklübisz írta...

Az a lenyeg hogy olvasok, eleg sokat, csak ide nem tudok irni.

nem hasznaljak az agyukat, az a baj.