Találtam az interneten szuper receptet a mázzal kapcsolatban, jövőre abszolut profi leszek. Képzeljétek, nem tojásfehérje, hanem tojásfehérjePOR kell hozzá! Hogy továbbra is legyen egy kis undi a bejegyzésben, elmesélem, hogy amikor csak a sárgája kell valamihez, akkor el szoktam rakni a fehérjét bögrébe hűtőbe. Mivel rendetlen vagyok, ezért nem egyszer volt már olyan, hogy ez szilánkos borostyánra száradt a bögre aljában, és arra is volt példa hogy ezt mozsárban megtörtem, és a habhoz adtam hogy keményebb legyen, és az is lett. Most mit mondjak? A véremben van a cucc.
Tegnap kaptunk pakkot Magyarországtól. A csomagküldős srác nem akart bejönni egy teára, este hét volt, és még sok cím hátra volt neki, úgyhogy neki is a kezébe nyomtam egy ilyen tasakot.
És képzeljétek el, fél óra múlva felhívott, hogyha egy vödörrel lenne, akkor se lenne elég, és hogy árulnom kéne olyan finom, és hogy amúgy is megcsináltam ezzel az estéjét köszöni szépen. Nagyon cukker volt.
Ezeket a csomagokat a szomszédoknak csináltam, viszek majd még a hentesüzletbe is, mert ők is mindig nagyon cukik hozzánk.
Na hát ilyesmik, ha addig nem találkoznánk, akkor Áldott karácsonyt kívánok nektek drága szeretteim.
aklüwmcica
5 megjegyzés:
naggggyon cukik
meg ti is
<3
/Tojás fehérjét nylon zacskóba le lehet fagyasztani./ Puszi Magdi
Nagyon ügyi vagy! Magdi
óóó, köszi a tippet!!
Megjegyzés küldése