2013. október 20., vasárnap

gémóver

Rég politizáltam. És most már azon gondolkodom, lehet nem is fogok soha többé, a Bajai Cucc az elég durván betette nekem a kiskaput.

Tudjátok, a félig analfabéta eddig soselátott biztonsági őr a Fidesz színeiben, meg a kisvárosi újságírónő aki minden városi rendezvényen ott segített szervezkedett a teljes ellenzék színeiben.
Utóbbi nyert is három körzetben, az előbbi egyben választási csalással.  Nem volt könnyű addig se a lánynak, a lejárató műcorról meséltem korábban.  Utána a megismételt választás előtti hacacárétől eléggé köpnöm kellett. A hangosbemondóval körbejárás meg a mindenki figyel minkenkizés. A ZámbóÁrpy, FásyMulató kampányzáró buli.

Úgy gondoltam, az ellenzék szépen, emelt fővel viselte a vereséget. Nyilvánvalóan csalt a Fidesz, nyilvánvalóan gusztustalan eszközökkel játszott, az üzenet átjött. És talán - az ismétlés a tudás atyja - végre leesik a jónépnek, ha Te nem mész el baszkikám, akkor elmegy helyetted más, és lesz megint kétharmad.
 És akkor erre ez a videó. amilyek a választási csalást leplezi le, de megrendezett, trükk a trükkben ami egy trükkben van, nem lehet tudni hogy az ellenzék csinálta hogy lejárrassa a Fideszt, vagy a Fidesz hogy lejárassa az ellenzéket.

Forog a belem komolyan, nem tudom mitől jobban:attól hogy ilyen teszetosza ellenzékkel esély sincs, vagy attól amit a fidesz csinál. Mert nagyon nagyon durva amit, és ami főleg rémisztő, hogy ezt még mindig mennyiren nem látják be.
Hogy a tévék csak nekik reklámozhatnak, hogy esemes jön hogy mindenki menjen a békemenetre.

Én pedig attól tartok hogyha nem csak szívben, hanem papíron is azok közé a az angol állampolgárok közé fogok tartozni, akik kiemelkedően jól beszélnek egy balkáni kis picsanyelvet, akkor a magyar karhatalom majd ugye nem viszi be a családomat büntiből?

Nincsenek megjegyzések: