2013. augusztus 19., hétfő

Elég sokat olvasok a buszon munkába jövet-menet, kábé ott a legtöbbet.
Néha az olvasást úgy képzelem mint egy dimenziókaput, főleg a jó könyveknél, hopp most még a buszon ülsz, kinyitod a könyvet és sittysutty máris Tokióban egy padon, vagy Középföldén egy ló hátán.

Ma , ahogy leültem, még nem volt időm kinyitni a könyvet, amikor megéreztem hogy valaki néz, és ott van ez a nyakigláb vörös fiú, szélesen mosolyog rám, majdnem zavarba is jöttem, erre felmutatja ugyanazt a könyvet amit én is a kezemben tartok - ó dzsojsz of méjnsztrím- és én visszanevettem, és mi ketten egy kicsit olyan jó barátok lettünk mint senki más a buszon.

Aztán ma azon gondolkodtam kicsit később, milyen érdekes, ő ugyanabba az univerzumba vonul vissza hetek óta mint én, és amíg mindenki más a buszon az A38 as út megszokott panorámáját nézi addig ő meg én a Királyok Útján lovaglunk. Vagyis ő lovagol. Én valószínűleg vagy valami templomban vagyok szolga, esetleg valami bordélyban várom hogy ideérjen.

Mindegy is. Amikor leszálltam integettünk egymásnak.



Amúgy az éjszaka azt álmodtam, hogy egy nagy pattanás nőtt az államra, megpróbáltam kinyomni, de a nagyon büdös gennyel együtt egy döglött légy is kijött. Elég fujj volt.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

fura.. már nem tudom, honnan, melyik oldalról keveredtem a te blogodra, de azóta olvaslak.. ez nem fura.. az a fura, hogy általában csak olvasok és - nem mintha a fejemben csak szalma volna - nem nagyon szoktam megjegyzéseket írni, senkinél, semmihez.. de itt már másodjára teszem ezt.. ne vedd tolakodásnak:)
szóval, én is olvasok út közben.. mindig.. (áá, én még főzés közben is olvasok, borzalmas vagyok.. mindegy:) és igen, mindig megnézem, hogy ki mit olvas és látom, hogy az én könyvemet is mindig megnézik.. érdekes kontaktok ezek.. olyan sok örömöm telik ilyen apró dolgokban..
Fruska

Névtelen írta...

hat , ha meg tudod bocsajtani, hogy nem vagyok egy nagy valaszolo, akkor en orommel buzditalak a kommentelesre, es koszonom az erdeklodest.

(es pont ezek a dolgok miatt nem szeretem az elektronikus konyveket, mert bar az olvasas az egy egyeni sport, de ezek a kutyuk kiveszik a kozossegi elmenyt az ilyen kimitolvas leskelodesbol)

aklu