2013. június 19., szerda

me h

Elmesélem, hogy manapság mi dühített fel nagyon.
Tegnap, az országos terjesztésű, legnagyobb ingyenes napilap kétoldalas interjút közölt a Pornószínésszel Akinek Annyira Szeretem A Munkásságát Hogy A Nevére Is Emlékszem.

Ez borzasztó. A világ egyre gyorsabban rohan a végzete felé.
A társadalom nyílt elszekszualizálásánál nem sok károsabb dolgot látok.

Nem a szekszuális felvilágosodással van bajom. A tudás, a tudatosság, a nyíltság, a merjünk róla beszélni, viccet csinálni belőle, művészetet fontos és jó, és hozzáad. Megkönnyíti teljesebbé teszi az egyén életét, és vérátömlesztés a társadalomnak.
84 megint, egyszerűen egy kielégült embert nem lehet a szívére hatva besorozni, az ember méhét csavaró kívánás erősebb a Pártnál.
 De van-e a szeksznél jobb szemellenző?

Ezzel a sztorival az a bajom, hogy elveszik a titkaimat, a bűneimet, bevilágítanak a sötét sarkokba, öntőgipszbe lógatják a farkát, kiöntik a helyét szilikonnal, én pedig holnap megvehetem ha akarom.
Nincs már miért szégyellni magamat, nincs miért pirulni.

A nagy önmegvalósítások hevében hirtelen a legunalmasabb gyerek a legegyedibb az osztályban, bár ezt egyik kis individuállatka sem ismeri fel.

Nem egy olyan nővel találkozom, akinek az éntudata pink martini, a folyadék a szekszualitása, az egyéb pedig az áttetszőre kandírozott cseresznye, és nyilvánosság előtt folyamatosan megy a kóstoltatás. Pontosabban, más nem is.
 Az vagyok amennyire baszást sugallni tudok.

Utálom. A szeksz titkos, a szeksz bűnös. És hogyni kéne hogy az maradjon. A korlátok megszüntetése unalomhoz vezet. Ha mindenki oralizál a közparkokban, akkor már nem izgi szopótérképet gyártani.
Az amiről évekkel ezelőtt még nem beszéltünk csak magunk közt, az most besztszeller, meg kétoldalas cikk a Metróban, meg olcsó utalás valami random kollega bögréjén, aki elvörösödik a rákba ha belekérdezek.

A másik kérdés pedig az, hogy a nyugati civilizációnak erre valóban akkora szüksége van? Eonokra vagyunk attól, hogyha sokat maszturbálsz megvakulsz. Viszont vannak még olyan kultúrák, ahol égető szükség lenne  egy kis szabadosságra, megértésre, nyíltságra. Ami viszont a civilizáció naposabbik oldalán van, az már a kifele halad a példamutatás kereteiből.

A kötelékek felszabadító ereje mondta a színészÓriás is minden bizonnyal.

Gondolkozzatok, nem tudtam kifejezni mindent ezzel kapcsolatban pontosan.






14 megjegyzés:

Sheila G. írta...

egyetértek.

Uncle Joe írta...

Egyetértek. az egyetértővel is.

Emellett pedig a véleményem az, hogy a pornó(ipar) egy nagy kalap -majdnem azt mondtam hogy szar- rángatódzás és műnyihogás. Egy nagy nulla. (Ok, emlékszem azokra az időkre amikor egy női biciklitől is fölállt, de ez természetes velejárója a serdülésnek. Aztán emlékszem az első svédtornákra, amikor azt hittem az a jó ha minnél gyorsabban mozog a ...ööö derekam. Az az igazság, hogy fel kell nőni mindenhez, és amikor érett az ember akkor érti meg igazán azt, hogy mi a csodálatos az egymásban levésben. És amikor elbőőgöd magad orgazmus alatt/után és zokogva nevetsz, akkor érted meg milyen is az "igazi". Persze ehhez partner kell :)
És ettől a pillanattól kezdve minden más szánalmas és nevetséges lesz, amit a képernyőkön előadnak.
Persze gondolom ez triviális... csak úgy mondom :)
(nacseszd meg, a kávé meg kihűlt)
(és veszem észre, nem is a poszthoz szóltam hozzá :))
(hát, ez már így marad, hacsak nem törlöd :))

Sheila G. írta...

isten ments, hogy törölje:)

aklübisz írta...

Termeszetesen nem torlom a kommentet miert torolnem :)

Foleg, hogy most jut eszembe, EZ pontosan a masik szeksszel kapcsolatos megnyilvanulas, amitol - ha nem ilyenolyan irodalmi celbol irodott le- akkor azonnal elkezd tikkelni a szemhejam vagy esetleg sikitofrasz, ez hangulatfuggo, de majd megirom bejegyzesben is, amikor lesz ra idom meg erkezesem.

Joe írta...

Persze ez is csak EGY része a tökéletességnek, mert kell az ajtóberúgós falhozbaszós ruhaletépős vad döngetés is, ugye? :)

aklübisz írta...

tik-tik-tik :)

Sheila G. írta...

aklü, egyre jobban kedvellek.

Névtelen írta...

aklü, én is:)

c.

Molly Bloom írta...

"A szeksz titkos, a szeksz bűnös."

nekem ettől tikkel a szemhéjam...

Névtelen írta...

ja hat mas szovegkornyezetben nekem is tikkelne. kivancsi vagyok viszont hogy azzal teljes bekezdessel nem ertesz egyet amiben ez van, vagy csak kiragadtad ezt a mondatot?

akl

Molly Bloom írta...

hááát. nem teljesen értek egyet, szerintem beszélni kell a szexről, kell, hogy legyenek bizonyos fórumai - már csak a szexuális úton terjedő betegségek miatt is -, ugyanakkor abban igazad van, hogy nem mindegy hogy hol, mennyit és milyen formában.

Névtelen írta...

:) gondoltam hogy csak kimaradtak reszek..
a kettovel elotti bekezdesben:

Nem a szekszuális felvilágosodással van bajom. A tudás, a tudatosság, a nyíltság, a merjünk róla beszélni, viccet csinálni belőle, művészetet fontos és jó, és hozzáad. Megkönnyíti teljesebbé teszi az egyén életét, és vérátömlesztés a társadalomnak.

akl

Molly Bloom írta...

nem maradtak ki, csak valahogy nem passzolnak szerintem a bekezdések, mintha neked se lenne egyértelmű, hogy pontosan mi zavar (ami teljesen érthető, nekem sokszor van olyan, aztán jönnek ekézni, ha zűrösen fejtegetek valamit) - persze lehet, hogy félreértem.

aklübisz írta...

oksa, akkor legközelebb odafigyelek, úgyis akartam ehhez folytatást írni - általában zavarosan írok, de pont itt szerettem volna ha átjön a mondanivalóm.