2013. május 21., kedd

politika

Na nem felejtettetek el a trafikos lopassorozatot eddig ugye?
Hát persze hogy nem.

Ma ezzel kapcsolatban volt a hírekben, hogy a déli régiók nagy nyertesei 25 cég került ma bejegyzésre, Baján. az 9o trafik.
No, én bajai lány vagyok, egy paraszthajszál híján. Oda jártam isibe is, meg minden.
Nem vagyok egy nagy lokálpatrióta, gyönyörű város de politikán túlnézve is, hát, sok a hülye, na.

A gimis osztályomat utáltam. Épp csak buzi nem voltam, minden más amiért a gyerekek hülyék szoktak másokat csúfolni az igen. A négy év alatt egy darab srác volt aki végig cimborám volt, úgy emlékszem, VN. Kis szemüveges stréber gyerek volt, aztán ilyen magas szemüveges vicces stréber gyerek lett belőle.
Érettségi után ki erre ki arra, néha összejöttunk egy szódára, ilyesmi, kellemesen elröhögcséltünk, ő amolyan ész-bölcsész lett, ritka mint a fehér holló az olyan. Aztán már nem is szódáztunk. Elvégezte az egyetemeit meg minden, és már jópár éve a bajai fideszfőgóré jobbkeze.  Számomre ez olyan fura. intelligens vicces kikupált gyerekek, a lázárjani is milyen sármos, fiatal okos, hogy lesz ezekből ekkora féreg, és az az igazság, hogy mivel tudom hogy OKOS csak egy dologra tudok gondolni, hogy gerinctelen lett, hogy benne van, tud róla, tolvaj geci. Ő is. Milyen szomorú dolgok ezek.

Na de ez csak a bevezető volt, ma azért a Fidesz behúzott egy pár cuccot. Nem is a szánalmassági sorba megyek, csak így bele-bele kapok.

Lehallgatási törvényjavaslat?  A fő problémának azt tartják, hogy a nemzetbiztonsági ellenőrzés hatálya alá tartozókat – két éve a rendőrök, tűzoltók, közalkalmazottak is ilyenek – folyamatosan ellenőrizheti a titkosszolgálat, évente kétszer 30 napig bírói engedélyhez kötött eszközöket – magyarán lehallgatást, lakásuk átkutatását, leveleik elolvasását – is bevetve.
 és ezt kiterjeszthetik a családtagokra is. Nem kell magyarázni hogy miért iszonyú gáz ez, ugye?
 (bár a fidesznél, csak az összeházasodott, gyerekkel rendelkező párok család mindenki más nem. de még egyszer sem okozott nekik gondot szájbaszarni magukat de csak figyeljetek.)

 Aztán a random kultúrfelelős fideszes, aki betilt egy kiállítást, mert a meghívón szereplő festményen van egy csecs? Rijk, Louvre, Sziksztuszi kápolna? smafu, égjen mind, mert szerinte ezzel a pünkösdöt zavarják meg, és megint, megint égetnek engem az egyszeri rendes, jófej, jézusian gondolkodó keresztényt

Aztán mi is volt még ma, jaaa az internetcenzúrázási törvényjavaslat, az ugye megvan hol van ilyesmi? igen, északkoreában, meg azokban az arab országokban, ahol tízéves lányokat koveznek meg paráználkodásért miután megerőszakolta őket a szomszédjuk.
Igen, ez arról szól hogy a kormány által kijelölt oldalakat tilos szolgáltatni. gondolom ez is annyira a gyerekpornó ellen lesz, amennyire a trafiktörvény az egészségmegőrzésért.
Igen, a kurva anyjukat.

És az a baj, hogy a parlamenti többségükkel, ezeket úgy lendítik át mint a sicc, és aki tiltakozik, azt a Kövér újabb párszázezres bírsággal dobja meg.

Aztán mi is volt még ma (igen, ez mind ma volt).
Ja a buzizás. A buzizás, az a butaságnak a melegfelvonulása., a szűklátókörűség csimborraszólója.
 Kerényi Imre, a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős fideszes geci miniszterelnöki megbízott ilyet tudott mondani:"meg fogja csinálni a Nemzeti Színházat, ami ugyanúgy sikeres lesz, mint az Alföldié, csak nem a buzikról fog szólni, hanem a szerelemről, meg a barátságról, meg a hűségről".
 Innen üzenem neki, keresztényként, hogy a jó büdös kurva anyádat. Jézus úgy vesszőzte ki a fajtádat a templomból, hogy a lába sem érte a földet.

hát ez volt a mai termés.
 Hétvégén még nyomatok Amszterdami fotókat, az országból ahol tolerálják a melegeket, legálisan lehet füvet szívni, és mégis mennyivel, mennyivel jobb hely, nahát.

5 megjegyzés:

Csárli írta...

en nem szoktam blogitizalni, de valami nekem is majdnem kicsuszott tegnap arrol, hogy orban hitlerhez hasonlitotta merkelt. szoval van itt minden. persze a nemet hirado alapjan.

Névtelen írta...

Dolgoztam a Madách színházban díszletépítőként másfél évet akkor, amikor a kerényi volt ott az igazgató. Nem mellesleg rendezett is, és ritkaságszámba ment, ha egy általa rendezett darab megérte a 25-ik előadást.

roto

aklübisz írta...

ezekszerint ért hozzá...

Névtelen írta...

Valami hírportálra (is) kéne írnod népfelvilágításani.

Amúgy meg valahogy az az érzésem, hogy orwelli irányba mennek a dolgok. Mi jön még? Nem szavazhatnak a nők mondjuk?

E-cigit fogok venni, hogy csesszék meg. (Oké, legalább több pénzem marad, meg egészség, blabla.)

Lemonka

aklübisz írta...

Lemonka, túlértékelsz, de azért köszi. Rengeteg hírportálon ír rengeteg klassz arc, szuper dolgokat, a baj, hogy a hírpotálokat se olvassa elég ember. Sajni a politizálás manapság leginkább a "szájról szájra terjed" útján kell hogy haladjon, nem mindenki tudja hol keressen, én a bloggal a kis mikrokörnyezetemet világosítom fel.
(tenyleg remiszto az irany)

amugy meg e-cigi, vagy jó kis priluki az ukránoktól, már ha még nem állsz készen a leszokásra.