2012. november 23., péntek

szürke



Mesélek érdekeset. Szóval az van, hogy a muszlimokról eddig nem volt jó a véleményem, egyrészt mert a média nem ezt sugallja, másrészt mert a kultúrájuk szerintem barbár, és nincsenek tapintattal a befogadó országra. Most ez itt egy nagyon pécé megfogalmazás volt a részemről, és nem is megyek bele miért nem csípem őket ánblokk.Mondjuk egyet sem ismerek igazán.

Viszont az új beosztásomban egy muszlim lány mellé ültettek, vagy ezt mondtam már? Sharmin a neve csador meg az összes bizbasz, ami kell. És iszonyú jó fej, modern gondolkodású, vicces, szorgalmas, meg jószívű. És kicsit szégyellem magam, mert ő nyilvánvalóan nem terrorista, és valószínűleg a családja sem. Férjhez úgy adták, és a család tiszteletéből belement, aztán amikor a csávó harmadjára csalta meg, elvált. Mekkora bátorság kellett ehhez abból a háttérből indulva ahol ő van.
Szuperül érzem magam körülötte, majd mesélek még róla meg amit tanulok róluk


Más
Ezt a blogbejegyzést találtam, olvassátok el, kissé terjedelmesen írja le hogy többek közt miért emigráltunk, hogy mennyire utáljuk aravaszkodósátbaszósseftelősfúdekibaszottfineszesekvagyunkos  magyar virtust.

1 megjegyzés:

Csárli írta...

ez a kep nagyon tetszik!!!
"atjott" ahogy a megaszarban mondanak