2012. november 30., péntek

daru


Ez egy szuper, szénnel fűtött gőzdaru. Nyáron gyakran be is indítják, az ablakon bekukucskálva fogaskerekek meg olajosbácsik vannak.

Adományokból tartják fent, néha mi is dobunk egy két fontot. Általában mindenhova dobunk egykét fontot, a legtöbb múzeum ingyen van, és mikor még nagyon csórók voltunk, akkor ez elég jól jött.






És hogy politika is legyen, gondolkodtam megint. Okés okés eléggé egyoldalú vagyok, (meggyőződésem hogy jón). de a politika mindamellett szuper dolog.

Izagalmas, elgondolkodtató, olyan mint egy brazil szappanopera, csak kémtörténettel. Picit sajnálom hogy ha már így el van baszódva az ország akkor miért nem tolják már pulóniummal, meg ólommal. Értékeléseket elemzéseket kommenteket olvasni frissítő agytorna, kár hogy nem dohányzom nem iszom. (konyakoznék valószínűleg, vagy a dájánás cukor belsejéből a cuccot innám a reggeli lapok mellé)





3 megjegyzés:

Sheila G. írta...

"Általában mindenhova dobunk egykét fontot, a legtöbb múzeum ingyen van, és mikor még nagyon csórók voltunk, akkor ez elég jól jött."


nagyon szimpatikus gondolkodás.

sajtosbrokkoli írta...

Ezt figyeld: http://fatmumslim.com.au/december-photo-a-day-lets-end-the-year-with-a-snap/

aklübisz írta...

ez szuper otlet. most mar biztos hogy nem csinalom, az evet egyedul kezdtem egyedul fejezem be, deugysem akartam abbahagyni a f;nykepezosdit, szoval konnyen lehet hogy januartol becsatlakozom.