2012. január 14., szombat

Sajnos a mai kep szamitogep meg rendes  net hianyaban kesik per napot, ha nagyon akàrjatok a facebookon megnezhetitek, a telom ide nem akarja az igazsagot.majd alkalomadtan uto-feltoltom ide.  Mondjuk nem panaszkodom, merta czuki kis billentyuimmel sitty-sutty bepotyogom a helyztjelentest a csupasz vilagitotestek hazabol.
A koltozes majdnem olyan volt mint barmelyik masik, szar, faraszto ideg,de szerencsere a csalad eszmeletlen sokat segitett a pakolassal meg ilyesmikkel.
A lakas klasszabb mint amire emlekeztem, ez hatalmas orom, egy darabig a merete is megfelelo lesz, aztan meglatjuk.
A koltozes fekete lova Vlagyimir volt, aki bar meglepo batorsagot  es lazasagot tanusitott az elmult napokban -nem is vettuk a szankra a LasVegas nevet- azert eddig legkevesba sem a lelekjelenleterol volt hires. A tesomek uj lakotarsara ki kell mondjuk itt terni, A. bizony egy cicabuvolo, nelkule ez az egesz sokkal dramaibb lett volna. Szoval a cica sokkot kapott, hogy elmegyun, elviszunk mindent,itthagyjuk, mi lesz most. a szallitokerectol nem rettegett, de attol, hogy racsuktuk annak az ajtajat mar igen. hiaba volt befujva a szedasprevel, husz perc mulva mar ritt nyulkalt, ette az alatett papirt. en meg mar majdnem sirtam, a kocsog taxi meg kesett. nagynehezen megerkezett, beultunk a vernyak cicaval a kocsiba, en a padlora, olemben  ketreccel, a turbanos sofor beinditotta a motort, Vlagyimir a troll pedig leult, nyugodtan, es csak tolta  kis allat a ketrec ajtajahoz, hogy itt vkrjam, meg ott. Hat kepzelhetitek mekkora ko esett le a szivemrol. Itthon az also negyed oraban hasonfekve es orditva kozlekedett, de mostanra egesz hozzaszokott. most  nappali ablakbol kuksizuk az utcara.sokat kell meg pkolni, meg takaritani, meg vasarolni, de most leginkabb aludni kell, ennyi mara, csokjaink

update: kep:

1 megjegyzés:

Dorothea írta...

Eljen, eljen!