2011. szeptember 12., hétfő

wm és a buzik

wm macsoid. nincs semmi baja a buzikkal, ellenben a buzis dolgoktól idegenkedik.vagyishát attól sem, mert ha nők buzulnak az oké, de a férfibuzulástól tart. valószínleg esztétikai okokból.

minap a kereszteződésben a pirosban álltunk. ránk merőlegesen egy tandembicaj, rajta két negyvenes csávó feszülős bringanaciban, szőrtelenek, sportosak, zöldet kapnak, és nagyon nagy egyetértésben indulnak el, a lábaik másodpercre és milliméterre pontosan együtt mozognak. wm kinyilvánít, ez buzis. kérdem most miért, ha két férfi ül az autóban az ugyanaz, közösen utaznak egy helyváltoztatásra alkalmas eszözben. az nem buzis. mondom és a motorosok? ebben a pillanatban begördült egy motoros elénk, két férfi, állig motoros cuccban, egy motoron. a hátsó szorosan rátapad az elsőre, a derekát átfogva. na mondom ez a buzis, odanézz. nem ez nem,ez férfias, de ő is röhög.

pár nap múlva piacra megyünk, egy kedves meleg pár olajbogyókat árul, kínálgatnak. wm az élienes puskás pólóját viseli, a kisebbik rádob egy ötsoros idézetet a filmből. én nevetek nagyon és veszek egy doboz csilis-citromosat.
wm később nem hiszi el hogy a srácok buzik voltak.

buzikám