2011. május 13., péntek

változatos időjárás

okés.

két valóságsót néztem eddig életemben, a legeslegelső bigbrádört hellyel közzel, meg négy éve a lúzer efcét(,ami remek volt, de azért mégsem a stílus klasszikusa).  slusszpassz, nemhogy csak simán teszek rájuk magasról, de konkrétan feldühít ahogy ezekkel a féreglényekkel legalizálják a butaságot, erkölcstelenséget, és a csapnivaló stílust.

mostanáig. wm elkezdte olvasni a hogyvoltokat a viaszat jelenleg futó valóságsójáról, az éden hotelről, aztán legnagyobb megrökönyödésemre odáig fajult a dolog, hogy minden este, fülhallgatóval a fülében hangosan kacarászott. két hete beadtam a derekam, és megnéztem egy részt, és rá kellett jönnöm hogy zseniális, remek érzékkel összeválogatott karakterek, és nem a legalja putriagyú szarból kivakarózott borotvált majmok, ott ülök előtte én is, egy csomót nevetek, és egy csomót izgulok.

és most jön az, ami még nem volt.

úgy gondolom ÉdenÁdám, a tegnap távozó szereplője minden szempontból, -értelem érzelem,morál műveltség készség- ezerszer alkalmasabb lenne az ország vezetésére, mint a jelenlegi politikusaink közül bármelyik.

és mindamellett örülök hogy a magyar valóságban ilyen arcok is vannak, mennyire, de mennyire szomorú dolog ez.

1 megjegyzés:

pillanat írta...

Egyet kell értsek.
pillanat, aki szintén naaagy Éden rajongó:-)