2010. október 10., vasárnap

olvasni jó.
szeretek olvasni

nem hiszek a szépirodalomban, az olvasás az a szórakoztatásra lett kitalálva, nem értem mély mondanivalókat, nem is érdekelnek. minőségi ponyva, az való nekem, egyszerű agyú lány vagyok, aki tudja a határait.

jó lenne, ha több magyar könyvünk lenne, most épp két könyv között vagyok, és ezek nehéz pillanatok angolul

mert az nem is olvasás, hanem belecsúszás, nem a buszon robogok egy állásinterjú felé, hanem egy északamerikai kisváros csatornarendszerében keresek egy szörnyet,
nem szaros seggel ücsörgök az egyre büdösebb fürdőszobában, hanem egy francia színház súlyos illatú öltözőjében mustrálok egy kurtizánt,
nem wmhez bújva fekszek az ágyban, hanem kavicsokat dobálok a bozótosba egy szigeten hátha rejtőzik ott egy osztálytársam, aki meg akar ölni.

ezek mind más nyelven íródtak, mindhez hozzá kell szokni. hogy ne nehézkes kínlódás, hanem tényleg belecsúszás legyen az élmény.

van akit már jobban ismerek, könnyen elkapom a ritmusát, van akit legszívesebben úgy olvasnék, hogy sorvezetőt használok.

most barkertől keztem bele a coldheart canyonba, ez nem lesz könnyű. ezt is azért írtam hogy ne kelljen elkezdenem.

ennyit akartam csak, köszi

4 megjegyzés:

luca írta...

küldjek valami magyart? :)

aklübisz írta...

lehet majd fog kelleni, de a fő oka ennek a bejegyzésnek az vot hogy leírhassam a "szaros seggel ücsörgök az egyre büdösebb fürdőszobában" mondatot. a coldheart canyon most majd megteszi egy ideig :)

amúgy mi a stájsz? ezeréve

luca írta...

az egy igazán jó mondat. :)

kicsit régebben.
egyébként semmi nincsen, htbzek, minden fasza. küldök linket a macskához, nyihha.

egy jó szkájp, vagy cset? :)

aklübisz írta...

egy jó szkájban bármikor benne lennék
levl megy