2010. május 3., hétfő

bréking nyúz

szívem vörös céltáblájába narancssárga nyílvessző fúródott, -örök pult mögött állóként

ha a fidesz betiltja a vasárnapi munkavégzést, értem ezalatt a kereskedelmi tevékenységeket és ezt be is tartatja, akkor bizony én berajzolom nekik az első nyomdát. (a pirospont az kissé ironikus lenne itt)

jó dolog az, nagyon jó, és remélem hogy az általam jóval kellemesebb gondolkozásúnak tartott baloldali szavazótábor nem szerepel le azzal, hogy ezt esetleg újfent felírja a kereszténység számlájára, mint ahogy ezt amúgy divatból tenni szokták, vagy ami hasonlóan kisstílű: azért mert kádéenpé. menjenek és töltsenek el egy hetet hollandiában, ha máshogy nem megy felfogni

a labda nagyon magas, remélem képesek lesznek megmutatni hogyan viselkedik egy egészséges ellenzéki tábor.nem úgy mint az eddigiek, ne dögöljön meg a szomszéd tehene is, satöbbi

mert a politikusok minden oldalon szarházi gennyládák de a választók tömbben, azok tudnak változást eszközölni, példát mutatni.

remélem a pár évvel ezelőtti tüntetések, randalírozások mindig ott lesznek a szemük előtt: így csinálják a szar arcok, mi nem.

Nincsenek megjegyzések: