2010. május 3., hétfő

babafórum

indeksz, poronty

aszondja az egyik:

"a nyilvános hisztinál az első és legfontosabb szabály, hogy vastagon leszarjuk a körülöttünk levőket."

neki küldöm, és mindenkinek aki egyetért ezzel:

a_jó_ kurva_anyád!

4 megjegyzés:

lucita írta...

öööö, igen, értem, de igaza van.
ha a gyerek észreveszi, hogy szégyellem magam a viselkedése miatt, és elsunnyogok, a viselkedésével fog zsarolni _nagyon_ sokáig.
két sztorim is van, ami erről szól, az egyik az télen történt, a gyerek nem akart jönni, mert ő bizony a hideg pocsolyában akar hemperegni. így is tett. én álltam felette és fapofával vártam, hogy majd megunja. de egy néni unta meg, aki a buszmegállóból odajött megmondani nekem, hogy rossz anya vagyok, és csupa ilyesmi.
akkor nem volt annyira mókás, mint így 10 év után, de kivártam, a gyerek megunta, és szépen hazamentünk.
a másiknál egy egész lakótelep gyűlölt minket.
de még mindig bajunk lenne a pocsolyákkal, ha ott és akkor nem vívjuk le.

oolifi

aklübisz írta...

hát érdekes.

minap egy nagymama hasonlóan harcolta le az unokájával a leharcolnivalót. bocsánatot kért a többi vendégtől, láttam hogy geciszarul érzi magát, és az ötödik percnél én mentem oda hozzá, hogy minden rendben, csinálják amíg jónak látják,és ne érezze magát kellemetlenül.de a nagyi nem győzött elnézéseket kérni. a nagyi amúgy törzsvendég, az unokával önnek minden héten, és mélységesen egyetértettem vele

nem szarta le vastagon, a kommentben is valójában ez idegesített fel, nem a gyerek esetleges üvöltése.
mert az üvöltés az egy, az anyukák hozzáállása és miértje az még egy.

de mondjuk szombat délután, -ez egy másik eset- mikor negyven -hatvan másik ember élvezné egymás társaságát és a jó zenétmeg akávéját, majd másfél(!) órán keresztül egy hülyegyerek ordítását hallgatni, nos ott legszívesebben visszadugtam volna az anyjába .
és ha tehettem volna, akkor nem lerosszanyázom hanem lerosszemberezem, mert nem odavaló,, egyáltalán- plusz a menet máshol is lezavarható

engem ne szarjon le senki vastagon, mert odáig valamit elcseszett. mert mondjuk gyerektelenként, odamehetek és a iszonyú rémisztő hangon odasúghatom a kölöknek, hogy letépi a bohóc a karodat ha nem hallgatsz el, tudod, aki a fürdőszobátokban lakik, és vastagon leszarhatom mit okozok ezzel.

szóval azt akartam mondani, hogy te nem tehettél mást, a nagymama a boltban sem tehetett mást, de van aki igen, és ott nagy baj van ha tényleg mindenki elkezd leszarni mindenkit - a mostaninál is jobban

lucita írta...

jajó, vágom.
merthogy nem mindegy, mi az, amit a gyerekesek leszarnak.
te, mint nem gyerekes, azt gondolhatod, hogy konkrétan téged, és bizonyára van is ilyen, én csak azt, ha rossz anyának tartanak.
de az alap, hogy a gyerekkel úgy csinálom a dolgaimat, hogy nem terhelem vele a körülöttem lévőket.

mondtam, hogy ő is jön hozzátok? :D

sciastro

aklübisz írta...

hát igazából csak az volt a lényeg, hogy szívesen odasúgnám egy kölöknek, hogy letépi a bohóc a karodat, és jó volt leírni.

de a tietek már elég nagy ahhoz, hogy besokkoljon ettől, mi? :D:D:D

jóvan hozzátok, mostanában úgyis láttunk egy-két kölökcsalogató látványossságot.