2009. szeptember 7., hétfő

buzifeszt

annyira mindegy a véleményem erről, aki ismer úgyis tudja.

csak egy-két apróság. emlékszem a tavalyi buzifesztről néztem képeket, videókat, és egy szempillantásra feltűnt előttem egy olyan kép, ahol a kordon külső oldalán egy fiatal apuka rázza a rácsot és teli torokból üvölti hogy takarodjatok haza mocskos buzik, míg a hároméves forma kislánya hosszú szőke hajjal, ott ül a nyakában. megkérdezném, hogy egy gyerek személyiségfeljődésének mi árthat jobban?
mert ha az enyémről lenne szó akkkor szívesebben vinném színesruhás mosolygó emberek közé, mint fekerében ordítozókhoz. (legszívesebben mondjuk sehovase)
ja, hogy én képesnek tartom magam arra, hogy normálisan elmagyarázzam neki a nemiséget, és hogy miről szól ez a dolog?

kettő, jön a hülyéje az adóforintjaival, meg hogy mééé a buznyákokra költik? erről meg csak annyit, hogy nyolc évig nem kellett oda több rendőri biztosítás mint egy átlag fradimeccsre amiből jóval több van egy évben (és ami engem a legkevésébé sem érdekel, miért kell arrakölteni, kérdemén) szóval csak azóta kell ezt többszáz rendőrrel biztosítani, amióta ezek a sötét korlátolt jobbos gecik lemásztak a fáról és elkezdtek ott hőzöngeni, a saját igentisztelt adóforitnjaikat emésztik fel, gratula.
úgymint amikor köveket szedegettek fel budapest utcáiról

ja bocs, most tudtam meg, az egyik ilyen nagyeszűtől (a szerk.: a loveboxon), hogy azok libsi provokatőrök voltak. biztos a buzikat is azok dobálják molotovval, ugye?

és szárodjon le a farka annak aki a buzifeszt ellen hőbörög, és leszbipornót néz (nem az élvezetet, hanem a szaporodás képességét venném el tőle)

egyre kevésbé bánom

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Te mindig a szívemből szólsz. :)

kisstm írta...

jogom van egy asztmabüszkeség felvonuláshoz