2008. július 3., csütörtök

három

szemétség, igazságtalanság, köcsögség, ha valami bajom van akkor szenvedjek inkább a leégett hátamtól, de nem, neeem, én meg vagyok fázva. keményen, lázasan, félig süketen. ha megdörzsölöm a bedagadt szemeimet, még azokból is takony folyik. erre már nem is tudok mit mondani, minthogy a kurvaéletbe, főleg, hogy elkaphattam volna tegnapelőtt neocitránnal, és most kutyabajom lenne, de n nem hiszek a júliusi megfázásokban.
ersze mindez annak fényében különösen kellemetlen, hogy itt nincs ám olyan hogy beszaladsz akárhova és veszel egy csomag papírzsebkendőt. mert ezek nem használnak.még a legértelmesebb, legigényesebb cimborádat is rajtakahatod azon, hogy zörögve szívja fel a taknyot, guszustalan.
icsába már

más. van itt is T-csoort, természetesen, a legújabb óriáslakátjukon (amivel teli a város) egy nemrosszul öltözött háziasszony könyékig el van merülve egy megleett arcú tehén seggében, "sehol nem találsz 300 forintért több ercet, garantáljuk"
kérlek, ezt a bekezdést olvasd el még egyszer.

más. hihetetlen felhők vannak itt. nem tudom leírni, de itt nemegyszer megtörténik az, hogy megállok az utcán és nézem őket. elég komoly műsor.
soha nem gondoltam volna, hogy ilyen sok fajta felhő van, és ilyen változatosan tudnak az égen ülni.
és nem győzöm hangoztatni, itt mennyire mást jelent az időjárásról beszélgetni. itt tényleg egy érdekes téma.

Nincsenek megjegyzések: