2008. február 14., csütörtök

one

(február 11éjjel)

nna kedveseim. várjátok mi? az első bejelentkezést. nna azt várhatjátok, mert a reptéren nincs ingyen net. evvan.

szóval, megérkeztünk. mondtam már, hogy rettegek a magasban? és hogy még a libegőtől is rosszul vagyok? nna a repülés nem is volt olyan gáz! szóval ennek örvendezünk. nem volt semmi irracionális félelmem eddig sem, (sikolyok, füst, egyre hangosabb sivítás) úgymint lezuhanunk, vagy terroristák szállnak meg minket, nna. és még csak nem is hánytam. ( bár a fejem szétreped, wm totál süket. és meg is jött, ami vicces, mindenféle csúnya dolgot elképzelte most de ez csak roto szemének való íromány lenne.

itt jgyezném meg, hogy a kedvesével kikísértek minket a reptérre, és még zsebkendőt is lobogtattak, nagy csók nekek drágáim, ti vagytok a legklasszabbak! (utánunk).

szóval most egy óra van, és ez egy teljesen irreveláns megjegyzéssé vált azzal, hogy nem tudom most azonnal elétek szórni ezt a szösszenetet.

találtunk egy szimpatikus padot itt a váróteremben, kényelmesen elhelyezkedtünk rajta, és várjuk a reggelt. eddigi hazugságainkkal ellentétben, nem vár minket senki, fogalmunk sincs hol fogunk aludni, mit fogunk dolgozni, stb. de legalább ti nyugodtabb szívvel engedtetek el, nekünk meg nagyobb a kalandunk,
így megy ez.

szóval akkor jó éjszakát nekünk, már túl vagyok a (nedvestörlőkendős) fürdésen, meg fogmosáson.

holnap pedig meglátjuk

Nincsenek megjegyzések: