2007. január 22., hétfő

Bolyhos az álmaiba férkőző hangokra eszmélt, akik tökéletes kis szekundot énekeltek a koponyája legmélyéből világító fejfájással. Ha a szemét nem ragasztotta volna le a kővé dermedt nyálka sem szerette volna kinyitni, a szemhéján is átsütött a neon. Bolyhos szédült, és ami azt illeti enyhén még hallucinált is, valamiért azt képzelte, a feje mintha háromszor nagyobb lenne mint rendesen. persze ezen nem csodálkozott, a testtudata rendszeresen megzavarodott egy-egy, az Arénában töltött éjszaka után.Tudata örömmel kapott az Aréna képe után, és kisebb erőfeszítéssel meg is tudta tartani... Megvan az alap, amelyre felépítheti a tegnapi (tegnapelőtti? múlt hét keddi?) éjszaka eseményeit. Az a sokpuncis mutáns kis kurva táncolt. Bolyhos gyomrába még ilyen kaccenjammeres állapontban is belehasított mennyire kívánta azt a nőt. Ha csak egyszer végigsimíthatná a hátát... ha azokon a tökéletes, kemény mellbimbókon csak egyszer végigvezethetné a nyelvét... mind más színű, a sötétbarnától a halványrózsaszínig. Szerencsés kis ribanc. Bolyhos udta, soha sehogyan sem fog annyi pénzhez jutni, hogy csak egy éjszakára is megkaphassa. pedig mennyire mennyire gyönyörű volt, ahogy ott forgott úszkált az üvegketrecében. Úgy tünt az antigravitáció pont annyira a természetes eleme, mint a félhal lányoknak mellette a víz.

Bolyhos mutációja közel sem volt olyan értékes mnt a táncosnőé. Bár a nevét erről kapta. az egész testét nagyon finom hófehér szőrzet borította, selymes, kellemes tapintású.mások albínónak is hívták, mert a természet furcsa tréféjaként a fehér szőr mellé piros szemeket is kapott.

Bolyhos egyában szépen lassan feltűnedeztek a buli emlékei... rengeteget ivott, igen, aznap kapta meg a fizetését. undorral meredt a tenyerébe ültetett chipre. A pultra csapott, és újabb lövést rendelt a bababummból. ez egy meglehetősen erős párlat, drágább az aranynál. az alapanyagot abortuszklinikákról szállítják, és a helyszínen készítik, teljesen átlátszó edényekben. egy három hónapos magzatból jött ki egy feles, azt ízesítik tetszés szerint. Bolyhos tudta nem engedhetné meg magának, de már nem érdekelte semmi.. inkább a halál, de nem bír ki, nem bír ki egy napot se Serena nélkül. márpedig a táncosnő ára pontosan félévi fizetése volt.

hogy juthatna hirtelen ennyi pénzhez? két módja van: vagy rabol vagy...

Bolyhost egyik pillanatról a másikra elöntötte a pánik. nem, az nem lehet. ennyire nem lehettem részeg.-gondolta. rémülten kapargatta VOLNA a csípát a szeméről, de a kezei szorosan az oldalához voltak rögzítve. ahogy a tudata tisztult úgy hallotta maga körül egyre élesebben a kétségbeesett kiáltásokat. A tébolyult hangzavart hirtelen egy hangszóró recsegése szakította szét: Üdvözlünk mindenkit a "teremtés csodájában. jó játékot!" Bolyhos szeme ebben a pillanatban pattant fel.

A médiát ezekben a napokban egyetlen fajta műsor uralta, a valóságshow. reggeltől estig. különféle témájú, hosszúságú, típusú valóságsók.
a teremtés csodája egy meglehetősen közkedvelt, rövid lefolyású, de nagyon véres műsor volt.
200 férfi. ebből többségében utcán összeszedegetett, erőszakkal odahurcolt egyedek, és egy-két önként jelentkező-ez utóbbiakra lehetett fogadni is.
megérte jelentkezni, mert a pénznyeremény zsíros volt.
meglehetősen zsíros
a játékosokre egy rugalmas fehér szövetből készült zsákot húztak, ami leszorította a kezüket, és csak a nemi szervüket hagyta szabadon.a fejükre egy nagy fehér műanyag gömböt kaptak, a derekukra meg egy hosszú fehér farkat. a játék helyszine egy fekete padlójú, fekete falú egyszerű labirintussal beépített, kör alapú terem, a közepén egy nagy piros kör alakú ággyal, azon pedig egy csajjal.
a nyertes az, aki először élvez a nő puncijába.
a többit egyszerűen lelőtték.

Bolyhos még nem is tért teljesen magához, mikor a fülét megütötte az elnyújtott ooohhhhhhhh ami a játék kezdetét jelentette, de látott elég részt a sóból már hogy azonnal feltápászkodjon, és futni kezdjen. körülötte többen ugyanígy tettek, volt már aki el is tűnt a labirintusban, úgyhogy nem sok ideje volt azon tanakodni merre induljon, csak nekiszaladt,

a falnak. az agyában cikáztak a régebben látott műsorokból látott képek, ahogy a labirintusban maradtakan elgázosították, azonnal felrémlett neki az ötlet, amit évezredekkel ezelőtt gondolt ki, arra az estere, ha valahogyan idekeveredne.. fal mellett haladok, kettőt jobbra egyet balra egyet jobbra kettőt balra kettőt jobbra, így fogok mindig befordulni, máshogy sincs több esélyem.

a labirintusban szinte teljesen vak vagy. nincs más fényforrás mint a játékosok enyhén foszforeszkáló ruhája, és a plafonon elhelyezett kamerák piros jelzőszemei. és ez nem sok. Bolyhos hallotta maga körül a zihálásokat, a káromkodásokat, de próbálta kizárni a fejéből. a migrénnel is ráér törődni, most csak az előre van. a futás meglehetősen nehezen ment, mert a hosszú farok akadályozta a futásban, a Műfej pedig elég nehéz volt hogy kibillentse az amúgy is labilis egyensúlyából, amit a kezek hiánya okozott.

Bolyhos hirtelen döbbenten torpant meg. úgy tűnik bejött a szisztémája, ilyen nincs, megtalálta a labirintus központját, ott a vörösen fénylő ágy, rajta egy gyönyörű nővel, a legértékesebbek közül valóval, semmiféle mutálódás nem látszott rajta. Bolyhos boldogan rohant oda, a nő elismerő mosollyal tárta szét a combjait, amikor...
Bolyhos döbbent volt. a szerszáma petyhüdten lógott. Bolyhos már nyúlt volna hogy felizgassa magát, mikor rádöbbent, hogy a kezei használhatatlanok. rémülten pillantott hátra, de még senki nem jutott át a labirintuson. rávetette magát a nőre, ágyékát a nőéhez dörzsölve, hátha, de addigra a pánik már átvette az irányítást, és az erekció elérhetetlen álomnak tűnt csupán.

Hirtelen kemény lökést érzett az oldalában, egy másik versenyző taszította el a fejével, Bolyhos a hátára esett, és látta ahogy az illető meredő hímtaggal már fekszik is a nőre, és tolja neki tolja Bolyhos elbűvölten figyelte a jelenetet, és megdöbbenéssel tapasztalta hogy az izgatólag hat rá. nagynehezen ismét felállt, de addigra már nem csak hárman voltak, öt-hat másik versenyző is megtalálta a nőt, és most vad fejbox kezdődött az ágy körül. A Bolyhost ellökő férfi is a földön feküdt, nem volt szerencséje, nem sikerült elélveznie, mire a többiek is ideértek. Már Bolyhos is belevetette magát a küzdelembe, és a szerencsés véletlennek köszönhetően, sikerült a félig kemény faszát becsúsztatnia a nő lucskos puncijába. Bolyhos boldogan lökött a csípőjével, érezte, hoyg épül benne az orgazmus, de az utolsó előtti pillanatban valaki lökött rajta egyet, Bolyhos hanyattvágódott, és estében elélvezett, a spermája fehér csöppjei lassított felvételben úsztak a levegőben. el, Bolyhos esélyeivel.

ugyanabban a pillanatban mikor ez tudatosult benne, egy diadalittas ordítás ütötte meg a fülét. valaki másnak sikerült.

Bolyhos becsukta a szemét. az utolsó gondolata az volt, ha felakasztanák a golyó helyett, élvezhetne még egyet. egy utolsó utánit.

Nincsenek megjegyzések: