2013. június 22., szombat

pricks

Van ez a típusú immigráns, nagyon rühellem őket.
Itt terpesztik a kényelmes nyugodt esélyegyenlőségben, civilizációban a seggüket, és ilyeneket tolnak:

Az angolok hülyék. Az angolok buták. Az angolok csúnyák. Lusták. Tehetségtelenek. Kövérek. Rossz rájuk nézni, nem tudnak összeadni-kivonni, egyszerűek és igénytelenek.
Ezek a immigráns arcok összejönnek a nagy közösen bérelt házaikban, isszák a legolcsóbb sajátmárkás söröket, esetleg a fészbukon nyomatjak a hasonló ekéket, és utána csapatostul körbekommentelik egymást, hogy ugyehogyugye. Ezek az arcok letagadják az élettársukat, mert úgy a több adóvisszatérítést kaphatnak, majd ekézik az ostoba hivatalokat.

Fujj de olcsó szar népség ez. Egyrészt, miért nem takarodnak haza a sok ravasz és intelligens társukhoz, ha már itt olyan szar nekik,
Másrészt, meggyőződésem hogy azért nem találkoznak a normális művelt jó arc angolokkal, mert nem beszélik a nyelvet eléggé és hát van egy szint ami felett a mónikasós szókincs sovány, másrészt a hozzáállásuk arra enged következtetni, hogy jóérzésű ember amúgy se szívesen állna le.
Csak hát égő. Bemutatkoznak hogy magyarok, (lengyelek spanyolok, pirézek, you name it)

Mondjuk a legrosszabb, amikor tömegesen az asztalra szarnak. Kiszabadulnak a balkánról, és elbalkánosítják az országot ahol otthonra leltek, ma például egy ilyen homofób kis hányásnak voltam a tanúja, és fel se fogja, hogy pont a tolerancia és a nyílt gondolkodás az ami ezt az országot megkülönbözteti attól ahonnan neki el kellett jönni egy normálisabb életért, arról nem beszélve, hogy az a helyi aki az ő véleményét osztja ezügyben, az őt a buzikkal együtt rugdosná ki az országból.


2 megjegyzés: