2013. február 12., kedd

pontificatus

Az apukám piarisata iskolába járt és tudtommal senki nem molesztálta. 

A Pápa lemondása egy fontos történelmi esemény, izgalmas és egy végtelenített hagyma. Az utóbbi egy napban -a munkám rovására legfőképp- rengeteg cikket meg írást elolvastam a témáról.
Nem untatlak benneteket ilyesmivel, de itt egy érdekes gyűjtemény tiborutól, aki ma a legérdekesebb magyarul beszélő töritanár a világon, mindezt hobbiból.

Ráadásul abban a szerencsés helyzetben van, hogy a minőségi tartalomra minőségi ovasótábor is jut, nézzétek át a kommenteket is, rengeteget andnak a dologhoz:

Az első a Malakiás Próféciákról szól:

http://konteo.blogrepublik.eu/2012/12/03/szent-malakias-profeciai/

bevallom őszintén, tiboru cikke előtt nem is hallottam erről, főleg hogy a Biblia azt mondja: 
Ne menjetek ígézőkhöz, és a jövendőmondókat ne tudakozzátok, hogy magatokat azokkal megfertőztessétek. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek. IIIMózes19:31
Számomra ez a bizonyság arról, hogy a trollkodás a világgal egyidős, de mondom, olvassátok el a cikkeket.

A második a Vatikáni bankügyletekről:
 http://konteo.blogrepublik.eu/2011/03/25/a-roberto-calvi-ugy/

Majd egy pápa halála -erre apu biztos emlékszik:
Isten bocsássa meg nektek amit velem tettetek.
http://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/08/egy-papa-halala/

Végül pedig, a díszes társaság elmélkedése a tegnapi eseményekről:
http://konteo.blogrepublik.eu/2013/02/11/a-papa-lemondasa/

 Ha pedig elkezditek a kommentekben levő linkeken található linkeken található linkeket követni, az internet  olyan területére érkezhettek, ahova nagyon erős vírusirtó nélkül már nem érdemes bemerészkedni. Ezeken az oldalakon a Vatikán már az idegenek földi bázisa, mindez bizonyítékokkal megerősítve, (esetleg olyasmik, hogy Jézus magyar herceg volt),.
Szóval pápai lemondás, mondom nektek drága feleim, nagyon, nagyon érdekes téma.


---

amúgymeg az események margójára

Gondolkodtam arről, hogy sokak szemében egy katolikus pap manapság egy potenciális fiúgyermekmolesztáló, sláger téma ez.
Ergó  pedofil buzi. Kár hogy sose tanultam logikát, meg matematikát meg filozófiát, ezt a hármat kellett volna, én mondom nektek, penge lenne ez a blog,

 Szóval ha egy katolikus pap potenciális fiúgyermekmolesztáló, (másszóval  pedofil buzi,)
akkor az a pap született buzi ugyebár, ( mivel buzinak születik valaki, nem úgy mint katolikus papnak) és mivel a buzik elég kis hányadából lesz végülis katolikus pap, akkor ez azt jelenti, hogy a fiúgyermekeinket általánosságban minimum ugyanolyan megalapozott egy random buzitól félteni, mint egy random katolikus paptól, ugye?








Nincsenek megjegyzések: