2012. december 5., szerda

prepare your hearts, prepare your walls


A szemétmocskos greffitiseknek még karácsonykor is van pofája vandálkodni, mocskosbűnös város ez a Brisztol, én mondom gyerekek, FeketePresbiterGyörgy valószínűleg már habzó szájjal keresztényüldözést kiáltana.


Ami ma elszomorított ma egy - amúgy tanult és intelligens- angol kollegám nem vágta ki az a Handel, ( úgy se hogy hendöl, ju nó messája, akkor esett le neki, amikor elkezdem énekelni hogy haaalleluja )
Mondjuk a téma úgy jött fel, hogy elújságoltam neki, hogy ha minden igaz, wm megy holnap és megveszi a jegyeket a fent említettre, juj.de.izgi. JUJ DE IZGI
holnap fodrász jujdeizgi
holnapután céges karácsony nagyon menő étteremben jujdeizgi





A mai politikai pedig legyen az, hogy megkaptátok már a fideszújságot? (azt amelyik arról hogy a bajnai színmagyar gyerekeket mészárol rendszeresen lefele,  majd képes és brassóinak használja fel a húsukat , nem guláschnak.) még nem? akkor majd holnap. Mivel azonban sokatok nem jut hiteles tájékoztatáshoz, akkor segítek a vádlottnak szóhoz jutni:




Nem messiás ő, nem is maszületett bárány, de jelenleg nem látok más hiteles alternatívát. (ha lesz, majd mesélek róla) Olvassatok, tájékozódjatok, nagyon fontos mielőtt eldöntitek merre van az arra.
És igenis fontos erre odafigyelni, a társadalmi nihilizmus nagyon nagyon veszélyes. 

Ha olvasnátok és tájékozódnátok, akkor tudnátok, hogy ennél a nagyon drága kampánynál vannak durvább húzások is manapság,- a tudomány, a kultúra és a vallás, egy nemzetnek ez a három a gerince, kinek-kinek tehetsége és vérmérséklete szerint valamelyik, és ezt a három tartóoszlopot rántották ki a magyarságból, mint hülyegyerek a macskát farkánál fogva. Majd elmesélem ezt is.


Nincsenek megjegyzések: