2012. augusztus 21., kedd

vandal

Igy megy ez.


Ezert szeretek Brisztolban elni, mert a varos kozpontjat ocsmanyul elcsufito epuletek kihasznalasa erdekeben, minden evben rendeznek  ... hoho... vandalizmusunnepet.

 Az osszes ilyen ronda depresszios genya falra firkaltatnak valami okossagot. Most ugyan mondja mar valaki hogy ez a kozjavak rongalasa. (illetve pazarlasa; a varos fizette a festeket is, meg a varos szolgaltatta a darut amit gondosan levagtam a kep aljarol. A varos biztositotta a kornyeket is. A rendoroket akik az iszakos hordaktol vedtek minket az allam fizette. Igy is lehet)





Van meg egy csomo mas festmeny is, de tartogatom oket inseges idokre. cserebe mutatok egy kepet a vandalrol aki osszefirkalta azt a szep falat (kesobb lattuk kabitoszerezni is - jellemzo):





5 megjegyzés:

lucita írta...

Ez egyszeruen megakul!

Névtelen írta...

szerintem ronda

sajtosbrokkoli írta...

Lucám disszidáljunk!

Névtelen írta...

kedves nevtelen, tiszteletben tarom a muveszetekrol alkotott velemenyed, sot mi tobb invitallak is arra hogy ezt megoszd velunk. Szoval ha van kedved, mondd el, miert rondabb a vastyuk a kepen mint a csupasz fal. (peldaul ha a minimalt szereted, abszolute ertheto miert erzed hogy nem javult a kornyek elhetosege a fesmeny utan, esetleg nem rajongsz a sztimpankert)

de mivel jo fej vagyok, kicsit kesobb mutatok neked masik festmenyeket is, hatha a te kedvedben is tudok jarni, majd kerlek kommentelj arra is

aklubisz

Dori wannabe-Bristolian írta...

I <3 Bristol, jajistenem, de mennyire...