2012. május 1., kedd

Nem kellene panaszkodnom, tudom én, hogy ez a kilátás a munkahelyemen az asztalomtól, (kicsit elfordultam a görgős székkel ugyan) de az esőmennyiség ami leesik most itt, az már túlzás.
 Annyira hogy már az angolok is feladták a gúdot hazudni a hávárjúra. Lófütty. Szar fos depressziós genny idő van, egész nap esik, és hideg van. hetek óta. És még hetekig.
  Gyakorlatilag nincs más téma sehol, amióta ebben az országban feljegyzések vannak azóta ez volt a legesősebb április, gyaníthatóan már ma leesett annyi, hogy a májusra is igaz legyen az állítás
. A tévében esernyőket tesztelnek. Májusban.Ehh. A kis tavak folyamatosan ki vannak öntve, még a kacsák is dePressziósnak néznek ki.
 Attól félek, hogy a másik tó közepén levő kis szigeten élŐ kis bíbiccsibék mind megdöglöttek. (mondjuk ma este kisütött a nap, azonnal felmelegített mindent, mert amikor látszik van ereje, de illúzióim nincsenek holnap ugyanígy zuhogni fog egész nap)



1 megjegyzés:

Gyuri írta...

Üdv, Sorry, hogy így ismeretlenül letámadlak a kérdésemmel, de ma tudtuk meg, hogy 1,5 hónapi várakozás után, hétfőn utazunk a feleségemmel, autóval, itthonról(Bp.) Bristolba. (eredetileg Southampton lett volna) Szerződés szerint 6 hónap kemény fizikai munka, de nem ez az érdekes, hanem az időjárás. Itthon nyár van 31°C-33°C. Hiába keresek rá a Bristoli nyári időjárásra, csak 22-25 °C-ról írnak. Viszont ez Önmagában nem mond semmit. A feleségem nem tudja mit pakoljon légyszíves segíts valami "magyar nézőpontú" időjárási segítséget.

Nagyon köszönöm ! :) info@artface.hu - Gyuri