2010. október 22., péntek

politikai ***

szeretném, ha magyarország újra királyság lenne, királynőnek pedig TÉTÉNYI ÉVÁT akarom

mindenki más torokra veheti, hát komolyan nem szégyellik magukat, aláírom hogy a komcsik gázosak voltak, komcsiént is aláírom,(bár csendben megjegyzem, hogy sose hagyták nekik hogy ne legyenek gázosak, mindegy)
de ez a fajta hozzáállás, ez az amitől kinyílik a bicska a kezemben, a dögöljön meg a szomszéd tehene, és minek ide demokrácia, bazmeg, ezért tiltattam volna el az egész fideszes bandát már nyolc éve mindennemű politizálástól, az hogy leszarják mit akar a többség, magasról és vastagon szarják le, hogy kimennek köveket felszedni gyújtogatni-rongálni pedig többmintafele azt akarta- hogy aztán úgy emlegethessék hogy rendőrattak,
és az ami most esztergomban van, kétharmad*** a magasságos szerelmére, kétharmad*** és nem takarodnak el, nem kussolnak,
ilyenek ezek
csak felhúzom magam komolyan, sose lesz így hazaköltözés



*** az esztergomi kétharmadra gondolok itt, csak és kizárólag, az országosról tudjuk hogy humbug

4 megjegyzés:

Eliza írta...

nem vagyok komcsi, de ezen a bandán (akik üzletileg mellesleg puszipajtásként vannak összefonódva a "nagy ellenségeikkel") én is csak felidegelem magam, mert ha a hátamra fekszem és megdöglöm agyvérzésben, az sem változtat semmin. 2/3-ad barom adta kezükbe az egész nemzet lepusztítását.

E.

unniner

aklübisz írta...

itt az esztergomi kéthermadra gondoltam, az hogy ezeknek soha de soha nem szent a többség akarata, csak és kizárólag akkor, ha feléjük akarnak, de olyankor az "forradalom", kétszínű szar gecik.

Eliza írta...

Majd utánaolvasok mi van ott, mert kissé le vagyok maradva. (Azok, amit de jó lenne leszarni nyilván, ha nem ők lennének hatalmon.)

E.

inglyed

Lez írta...

Kétharmad, meg elsöprő többség mi? Akkor számoljunk picit: van durván 8 millió választásra jogosult, ebből elment szavazni 64% tavasszal (most csak 46, de ez most mindegy) amiből 52,5% szavazott Vikire. Namost a 8 millió 64%-a az 5,12 millió annak az 52,5%-a 2,66 millió ember. Akárhogy számolom az a tízmilliónak csak a negyede. Forradalom mi? Lófaszt.
Ja, a hazaköltözés szerintem felejtős. Bocsi.

gising