2007. március 14., szerda

ilyenek vannak

még mindig munkanélküli vagyok

az egész város hemzseg az ellenőröktől, de akkor is, két bkvjegy az mondjuk egy libegő, vagy egy girosz, vagy egy doboz óvszer, vagy egy doboz cigi, vagy egy kisebb lássos szappan (kisebb mint amivel ma wm meglepett---gyűlöljetek ribancok!), vagy akármi, ... akkora pénzkidobás!

a terabitahidas film a huszonegyedikszázadi májgörl, kifejezetten szűzkurva emólányok könnyebb megbaszhatóságához fejlesztették ki

véletlenül összefutottunk egy kedves boxossal a metrón akivel eddig még nem, kellemeset kávéztunk, egyre nő az ágyunkban a képzeletünkben hempergők száma, rendszeresen fanáziálunk ilyesmit, hoppsz, ez talán egy picit több információ volt a kelleténél.

tévé előtt hemperegve bontottam grépfrujtot, tiszta szaft lett a kezem, aztán kicsit később jó szokásom szerint beletúrtam a puncimba, és megszagolgattam, annyira nagyon jó illata volt a kettőnek együtt, hogy váó!

szívesen lennék reklámügyi szakember, mondjuk olyan aki megjutalmazza , vagy megbünteti a reklámok kitalálóit, például azt a FASZKALAPOT aki a a magyar piacra bedob egy olyan reklámot mint: " _sok_apró_szünet_ " . hát, kábé 18 zacskónyi kitketpopcsokkot feldugnék a seggébe, egy kétkilós súlyt akasztanák a farkára és mondjuk beállítanám az árkádban a postai sorba. várjá' geci

ilyenek vannak

Nincsenek megjegyzések: